Rekultív Kft. Mosonmagyaróvár

Barátság út 8.
9200 Mosonmagyaróvár
Győr-Moson-Sopron
Telefon:
(96) 579 583 Call
Telefon:
(96) 579 468 Call
Telefon:
(96) 579 584 Call
Telefon:
(96) 579 467 Call
Fax:
(96) 579 583
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Weboldal

Leírás

A cég fo tevékenységi körei: településtisztasági szolgáltatás, települési szilárd hulladékok kezelése, köztisztasági szolgáltatás, egyéb hulladékok kezelésével kapcsolatos szolgáltatás.

Cégleírás
A cég tevékenységét Mosonmagyaróváron és környékén kezdte. Tevékenységi területét az évek során jelentosen kibovítette, így napjainkban telephellyel rendelkezik Csornán és Fertoszentmiklóson. A Rekultív Kft. Az elozoekben említett településeken, valamint régiójuk 112 községében végzi a szilárd települési hulladékok gyujtését, szállítását és kezelését.
2000. évben két új, regionális, EU normák szerint elkészült hulladéklerakó üzemeltetetését kezdjük meg Jánossomorján és Fertoszentmiklóson. A jánossomorjai regionális hulladéklerakót berendezései alkalmassá teszik a hulladékok utóválogatására (papír, fém, muanyag, üveg, stb.), a biohulladékok komposztálására és a hulladéklerakóból kinyerheto depóniagáz újrahasznosítására is.
A szelektív hulladékgyujtést közszolgáltatóként 112 településen végezzük, valamint a nagyobb közületi partnereinknél is bevezettük a hulladékok szelektív gyujtését.

Gazdasági információk

Közösségi adószám
11128588-2-08
TEÁOR kód
3900 - Szennyeződésmentesítés, egyéb hulladékkezelés

Vélemények

Faragó Miklós
2 Csillagok

Ünnepi szemétszállítás

, 2013. december 26.

Miért van ez minden évben? A tárolók tele már karácsony előtti napokban s hely hiányában mellette gyűlik a szemét? A lakásokban mégse tárolhatjuk a szemetet, vagy igen? A 21. században ez a megoldás, legalább ilyenkor lenne több elszállítás, biztosan van olyan alkalmazott aki bevállalná + pénzért! Ki lehet számítani egy egy tömb mennyi díjat fizet évente, s egy lakótelepen nem egy tömb van! Évről évre ez folyik s nem történik semmi! Ha számít a véleményünk legyen valami változás (bár kétlem ezt).
Tudor
1 Csillagok

mindegy hogy dolgoznak ,úgysincs konkurens cég!!Ezért mindent megtehetnek!!

, 2012. január 18.

Hol vannak azok az idők!Mikor a szemetet hetente kétszer vitték el.Normálisan kiürítve a kukákat.Azóta a szállítási dij az egekbe emelkedett,a pénzünkért pedig silány,hanyag szolgáltatást kapunk.Az árakat a honlapjukon nem lehet megtalálni.Hiába minden ,ők egyeduralkodó cég,sajnos nincs konkurenciájuk,így mindent megtehetnek!!!Az utcák az ürítések után szemetesek,a kukák szét törnek,a szemét félig bent ragadva a kukában.Ezért a pénzért nem ilyen silány munkát kéne végezni!!!
Címkék: #szemét szállításErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
füles
2 Csillagok

meg jegyzés

, 2010. október 12.

hogylehet ha a portás feltehetőleg lopást észlel aszt jelzi utánnameg megfenyegetik. haszól a fönökének nagyon megüti a bokájátz hogytudják elvárni hogy rendessen dolgozzon mikor asztse tudj hogy betörő vagy épp a koégája ütile.nemrég mesélte az ismerősöm. durvami.
vitézné erzsébet
1 Csillagok

kukaürítés

, 2010. július 6.

az ürítésért fizetünk, ha a felét benne hagyják akkor a fele árat kérhetnék el! A visszahelyezése az út szélére tevődne és nem az úttest közepére, pláne kereszteződésnél!
táboros judit
1 Csillagok

szemétdíj

, 2010. május 31.

nehéz lenne felrakni a szemét szállítási díjakat?
Ügyfél232
1 Csillagok

Árak

, 2009. szeptember 15.

Röhej egy ekkora cégnek van internet oldala ,de a szolgáltatásainak ára nincs fent sehol pl mennyibe kerülnek a konténerek igaz nem olcsok arra nemtelik egy kb 15000ft konténer ki és elviteléböl ,hogy felrakják a netre árajikat minek nekik rendszer gazda is ,pénzt lehuzni rolunk tudják.......
Lukácsy János
1 Csillagok

zöldhulladékszállítás

, 2009. augusztus 16.

Komolytalan ahogy ezt a tevékenységüket végzik! Sem a leirtakat, sem a telefonon igérteket nem tartják be!!! Honnét tudjuk meg a szállítások időpontját?
Címkék: ## elégtelenErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
kutyaütő
1 Csillagok

Modor

, 2009. június 24.

Önkényes cég, csak a saját érdekeit nézi. Annak ellenére, hogy szolgáltatóról van szó, az ügyfelei kiszolgáltatottak és nem kiszolgáltak.
Címkék: ## szemétszállításErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése


Írjon véleményt a(z) Rekultív Kft. Mosonmagyaróvár részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Üzletek a közelben

 1. Külterület
  9241  Jánossomorja

 2. Távolság: 28.69 km
  Andrássy Utca 33
  9300  Csorna
 3. 96/260-326
  9300  Csorna
 4. Eszterházy Pál Sétány 3./1.
  9330  Kapuvár
 5. Fürdő Utca 1.
  9444  Fertőszentmiklós

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Hulladékgazdálkodás, Hulladékfeldolgozó

Szolgáltatások

Szelektív Hulladékgyűjtés, Településtisztasági Szolgáltatás, Települési Szilárd Hulladékok Kezelése, Köztisztasági Szolgáltatás, Hulladékok Begyűjtése, Hulladékok Kezelése, Hulladékdepók Üzemeltetése, Hulladék feldolgozó Üzemek Üzemeltetése, Átrakó Állomások Üzemeltetése, Hulladékudvarok Üzemeltetése, Veszélyes Hulladékok Szállítása, Hulladékdeponálás, Építési Törmelék Feldolgozás, Hulladék Nagykereskedelem, Szállítmányozás, Szennyvíziszap Kezelés, Biohulladék Kezelés, Étkezdei Zsírfogó Hulladékok Kezelése, Étolaj Hulladékok Kezelése

További szolgáltatások

Lomtalanítás, Zöldhulladék Gyűjtés