Aqua Szolgáltató Kft. - Ügyfélszolgálat Mosonmagyaróvár Pártok Háza

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

Az AQUA Szolgáltató KFT. 1994-ben különült el a Győri Vízműtől és vált önálló szolgáltatóvá. Cégünk alapítója, illetve egyszemélyes tulajdonosa Mosonmagyaróvár város Önkormányzata volt. A társaság tevékenységét Mosonmagyaróvár és Levél településeken vízellátás, illetve Mosonmagyaróváron és Hegyeshalomban a szennyvízelvezetés és tisztítás jellemezte.
Az új gazdasági társaságnak elsődleges feladata az volt, hogy működésének feltételeit megteremtse, hiszen az előző, több évtizedes korszakban a gazdálkodás és a működés irányítása a győri központban történt. A cég kialakította szervezeti felépítését, biztosította az alaptevékenység ellátásához szükséges jogszabályokban megfogalmazott szakember állományt. Önálló szervezeti egységként működtek az ivóvízellátás, a szennyvízelvezetés ágazatok, a műszaki-karbantartó csoport, s az adminisztráció.
1995-ben a társaság tulajdonosi szerkezetében és törzstőkéjében lényeges változás következett be.


Cégleírás
A Kft. szolgáltatási területe 2011 évben végbement csatlakozások eredményeképpen jelentősen bővült. Az ivóvízellátás és szennyvízelvezetés szolgáltatásba bevont települések száma 19, a területen közel 70 ezer fogyasztó víziközmű ellátását biztosítjuk.
Az elmúlt évek alatt a cég által támogatott felső- és középfokú szakmai továbbképzések révén sikerült elérni, hogy a szakember állomány megfelelően képzett, munkájának ellátására hosszú távon alkalmas. A cégvezetés szándéka, hogy a későbbiekben is támogatja a továbbtanulni szándékozókat. Az elmúlt évek során lényeges fejlesztéseket sikerült elérni a technikai eszközök területén, mely hatására hatékonyabb munkavégzéssel tudjuk a szolgáltatást biztosítani. A 2011 évben végbement területbővítéssel a munkaerő állományunk olyan mértékben gyarapodott, amennyivel a megnövekedett feladatokat biztonsággal ellássuk.
Kulcsszavak:
Vízmű, Csatornamű
Szolgáltatások
Ivóvíz szolgáltatás, Szennyvízelvezetés, folyékonyhulladék elszállítás, víz elemzés
Aqua Szolgáltató Kft. - Ügyfélszolgálat Mosonmagyaróvár Pártok Háza a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Aqua Szolgáltató Kft. - Ügyfélszolgálat Mosonmagyaróvár Pártok Háza

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Közelben található Aqua Szolgáltató szennyvízelvezetés kirendeltségek

 1. Külterület
  9200  Mosonmagyaróvár
 2. Timföldgyári Út 4.
  9200  Mosonmagyaróvár
 3. Alkotmány U. 13
  9200  Mosonmagyaróvár
 4. Gabonarakpart 6
  9200  Mosonmagyaróvár
 5. Külterület
  9222  Hegyeshalom