Aqua Szolgáltató Kft. - Ügyfélszolgálat Mosonmagyaróvár Pártok Háza

Aqua Szolgáltató Kft. - Ügyfélszolgálat Mosonmagyaróvár Pártok Háza
ERKEL FERENC U. 10
9200 Mosonmagyaróvár
Győr-Moson-Sopron
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Az AQUA Szolgáltató KFT. 1994-ben különült el a Győri Vízműtől és vált önálló szolgáltatóvá. Cégünk alapítója, illetve egyszemélyes tulajdonosa Mosonmagyaróvár város Önkormányzata volt. A társaság tevékenységét Mosonmagyaróvár és Levél településeken vízellátás, illetve Mosonmagyaróváron és Hegyeshalomban a szennyvízelvezetés és tisztítás jellemezte.
Az új gazdasági társaságnak elsődleges feladata az volt, hogy működésének feltételeit megteremtse, hiszen az előző, több évtizedes korszakban a gazdálkodás és a működés irányítása a győri központban történt. A cég kialakította szervezeti felépítését, biztosította az alaptevékenység ellátásához szükséges jogszabályokban megfogalmazott szakember állományt. Önálló szervezeti egységként működtek az ivóvízellátás, a szennyvízelvezetés ágazatok, a műszaki-karbantartó csoport, s az adminisztráció.
1995-ben a társaság tulajdonosi szerkezetében és törzstőkéjében lényeges változás következett be.

 1. Tudásbázis

Cégleírás
A Kft. szolgáltatási területe 2011 évben végbement csatlakozások eredményeképpen jelentősen bővült. Az ivóvízellátás és szennyvízelvezetés szolgáltatásba bevont települések száma 19, a területen közel 70 ezer fogyasztó víziközmű ellátását biztosítjuk.
Az elmúlt évek alatt a cég által támogatott felső- és középfokú szakmai továbbképzések révén sikerült elérni, hogy a szakember állomány megfelelően képzett, munkájának ellátására hosszú távon alkalmas. A cégvezetés szándéka, hogy a későbbiekben is támogatja a továbbtanulni szándékozókat. Az elmúlt évek során lényeges fejlesztéseket sikerült elérni a technikai eszközök területén, mely hatására hatékonyabb munkavégzéssel tudjuk a szolgáltatást biztosítani. A 2011 évben végbement területbővítéssel a munkaerő állományunk olyan mértékben gyarapodott, amennyivel a megnövekedett feladatokat biztonsággal ellássuk.
Kulcsszavak:
Vízmű, Csatornamű
Szolgáltatások
Ivóvíz szolgáltatás, Szennyvízelvezetés, folyékonyhulladék elszállítás, víz elemzés
Aqua Szolgáltató Kft. - Ügyfélszolgálat Mosonmagyaróvár Pártok Háza a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Aqua Szolgáltató Kft. - Ügyfélszolgálat Mosonmagyaróvár Pártok Háza

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Üzletek a közelben

 1. KÜLTERÜLET
  9200  Mosonmagyaróvár
 2. Timföldgyári Út 4.
  9200  Mosonmagyaróvár
 3. ALKOTMÁNY U. 13
  9200  Mosonmagyaróvár
 4. GABONARAKPART 6.
  9200  Mosonmagyaróvár