Easy Life Club Hotel, Mosonmagyaróvár

16 Vélemények
Easy Life Club Hotel
Krisztina Major
9200 Mosonmagyaróvár
Győr-Moson-Sopron
(96) 214 511
(96) 214 511
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Leírás

Az Easy Life Club Hotel, egy üdülőközpont, Mosonmagyaróvár mellet, a városközponttól másfél kilométerre található, Krisztina-majorban. 7, 5 ha területen, az M1-es autópályától 700 m-re helyezkedik el. Mivel a fekvése igen kedvező, célszerű megállóhely egy ebéd vagy vacsora elfogyasztására, vagy egy-egy éjszaka eltöltésére, esetleg vállalati rendezvények csendes, nyugodt környezetben történő lebonyolítására.
Az üdülő mellett vadászterület található, tehát esetleges vadászaton való részvételt is meg tudunk szervezni. Szolgáltatásaink ( szauna, pezsgőfürdő, fitnes-terem, teniszpályák, külső medence) segítenek a kikapcsolódásban és kellemessé teszik az itt tartózkodást.
A határközelség kiváló lehetőséget nyújt egy kis szomszédolásra, Bécsben vagy Pozsonyban, de mi is szervezünk különböző kirándulásokat ( Fertő-tó nyugati partjára, Pozsonyba ). Az üdülő közelében található néhány látványosság: Héderváry kastély, Lébényi román templom, am


Idegen nyelvű leírás
The Easy Life Club Hotel comprises apartments for 2, 4, and 6 persons with terraces or balconies, proviiding non-stop reception and room-service for guests.

Its calm and quiet environment with the nearby sportfacilities and the hot baths are an ideal spot for preparatory training of sport clubs.All our apartments and studios are equipped with a TV, a music centre and their own telephone to meet your demands to the utmost.

At the Holiday Centre you will find tennis-courts, a fitness-saloon, hot water baths, a sauna, massage, an open-air swimming-pool, a beach-ball court, billiard-tables, a hire-service for sports equipment, all of which for your recreation. Near by, there are facilities even for horse-riding and hunting.Should it be your requirement, sightseeing tours are organized to either neighbouring places (Héderváry Castle, Szigetköz) or throughout the country or even abroad (Vienna, Pozsony).
Kulcsszavak:
Hotel, Szállás
Easy Life Club Hotel a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Zsolt Kőrösi

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Hová tűntek a főrészvényesek?

Máté Deák
Összefogás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nem tudom,hogy valaki gondolt-e már arra,hogy a médiához forduljon.Nekem ez a véleményem,hogy oda kellene fordulni hát ha tudnának segíteni az ügyben.Én benne volnák.
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Jó napot kívánok,nem őn tud-e olyan emberekkel kapcsolatot teremteni akik ebbe benne volnának.Nekem a 44-ik héten van jogom ott,egy hétre.De abban is benne volnék ha személyesen is találkozhatnánk és beszélhetnénk róla.E-mail cimem:deakmate685@gmail.com.
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

nekem is van a 44. hétre 4 főre üdülési jogom . Én is belemennék az összefogásba, a kapcsolat tartásba, email-en keresztül , vagy személyesen is !

Bodorkos László
A Kurátor telefonszáma

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A felszámolási biztos székhelye Kecskemét. Az új telefonszáma 06-76-497-667 2011.03.27-én voltam lent a clubban.Bár bejutni az épületbe nem tudtam,de a bejárati ajtón ez a telefonszám szerepelt. KITARTÁST ÉS SOK SIKERT
#A Kurátor telefonszáma
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Füsti Molnár Andrásné
Hogy lehet ezt megengedni

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sajnos én is és a barátnőm is szenvedő alanya valakik hanyag munkájának. Se üdülés, sem pénz, és persze válasz sincs, mert elköltöztek a XIII. Kárpát utcából, a levelem visszaérkezeztt választ senki nem ad. Ennyi emberrel meglehet tenni ezt. Van valakinek ötlete, hogy mit csináljunk. Én is megnéztem az enyészetnek lett átadva a valamikor Gálvölgyi Müvész úrral reklámozott üdülési jog. 1996-ban nem kevés pénzt fizettünk a semmiért. Ha valakinek van ötlete kérem ossza meg, én már több levelet irtam a felszámoló biztosnak is, de nem kaptam érdemi választ. Füsti Molnár Andrásné Zsuzsa
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

valamit kell tenni az ügy érdekében,hogy mi lett az üdülési jogokkal.
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Állitólag valaki megnyerte a vételi jogot, jővő héten kellene telefonálni a felszámolónak Katona Józsefnek.

Deák Máté
Sajnos

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sajnos én sem fogok pénzt látni ebböl a dologbol.
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ha valaki tud valamit az ügybe akkor értesítsen:deakmate68@freemail.hu

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Easy Life Club Hotel részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Pete György Út 51.
  9200  Mosonmagyaróvár
 2. Engels Frigyes Utca 2.
  9200  Mosonmagyaróvár
 3. Erkel Ferenc Utca 2
  9200  Mosonmagyaróvár
 4. Frankel Leó Utca
  9200  Mosonmagyaróvár
 5. Fő Utca 43.
  9200  Mosonmagyaróvár
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete